Actueel

Deelplaats van geloof, hoop en liefde. Elke zondag wordt dat met elkaar gedeeld en gevierd in de kerkdiensten. Maar dat gebeurt op nog zo veel meer momenten in de week! Blijf op de hoogte van alle activiteiten en het nieuws.

Nieuws

  • 13 juni 2024

    Vanaf 18 juni start een nieuw initiatief vanuit ouderenpastor Esther van Bijsterveld - Overes in samenwerking met Denise Out, maatschappelijk werker van Buurts: de gesprekstgroep 'Denken en Delen'. In deze gesprekgroep denken we samen na over thema’s als ouder worden, zingeving en omgaan met die dingen in het leven die je niet in de hand hebt. Kortom: al pratend buigen we ons over de vragen die ons bezig houden. Uiteraard is er hierbij ook ruimte om eigen vragen in te brengen!

  • 4 juni 2024

    Muziekliefhebbers kunnen deze zomer hun hart ophalen in de Grote of St.-Bavokerk. De komende weken zijn er op zondagavond vespers en concerten, waarbij de Bavo gevuld zal worden met prachtige koormuziek uit verschillende kerkelijke tradities.

  • 3 juni 2024

    Diverse kerken in Haarlem doen deze zomer mee met de Actie Vakantietas van Kerk in Actie. Er zijn in Haarlem 10.000 kinderen die niet op vakantie kunnen in de zomer. Met de Actie Vakantietas proberen we zoveel mogelijk kinderen te verrassen met een gevulde tas met spullen waar zij zich in de zomervakantie mee kunnen vermaken. Gemeenteleden van de deelnemende kerken vullen een tasje met speelgoed en leveren dit in bij hun kerk. Alle tasjes worden verzameld door de projectgroep Actie Vakantietas.

Kerkdiensten en activiteiten

Aanmelden nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van alle activiteiten binnen de Protestantse Gemeente Haarlem? Meld je dan nu aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.