Werken bij

De Protestantse Gemeente Haarlem is een gemeenschap van mensen die zich laten inspireren door het woord van God, die midden in de samenleving staat, open en betrokken op elkaar en op de wereld om zich heen. Daarin willen we dienstbaar zijn, betekenisvol en toegankelijk voor alle mensen in de wijk, in de stad of daarbuiten.

Wil jij meebouwen aan een unieke plek van inspiratie en zingeving midden in Haarlem? Bekijk hier de vacatures die momenteel beschikbaar zijn.

  • 28 - 32 uur p/w • Betaald

    Ben jij een ondernemend, betrokken en flexibel organisatietalent en zet jij je graag gastvrij in voor andere mensen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Per 1 juli 2024 of zo spoedig mogelijk daarna is de Protestantse Gemeente Haarlem op zoek naar een nieuwe koster-beheerder voor de Grote of St.-Bavokerk en de Nieuwe Kerk. De functie is voor 28 - 32 uur per week.

  • Flexibel • Vrijwillig

    In het jeugdwerk zetten we volop in op de verbinding met de jeugd. Zo organiseren we van alles voor jonge kinderen tot aan jongvolwassenen. Het liefst draaien we deze activiteiten met vrijwilligers, om zo de onderlinge verbondenheid te vergroten en de continuïteit te garanderen. Wil jij je hiervoor ook inzetten? Welkom!